2012. január 31., kedd

Nátrium perkarbonát, környezetbarát, fehérítő 1 kg - Jelenlegi ára: 990 Ft

Ez az anyag a környezetbarát oxigénes fehérítők alapanyaga.
 1-2 teáskanálnyi 1 gépnyi ruhához - a mosóporadagoló-rekeszbe szórva - is kiválóan fehérít.
A nátrium-perkarbonát a környezetre ártalmatlan, fehérítő hatású vegyület, mely sok, a folyékony hidrogén-peroxidra jellemző tulajdonsággal rendelkezik. Vízben gyorsan bomlik aktív oxigént felszabadítva, így igen erős tisztító, fehérítő, folteltávolító és szagtalanító képessége van. Széles körben alkalmazzák a legkülönfélébb tisztítószerekben, például mosodai tisztítószerekben, ipari fehérítőkben, fafehérítőkben és kárpittisztítókban.
A termék rendelkezik fertőtlenítő hatással is, így alkalmazható intézményi és otthoni tisztítószerként, szennyvíztisztító vegyszerként, elsősegély során pedig fertőtlenítőszerként használható.
A meleg párás környezetet nem szereti, ezért vigyázz, hogy csak a felhasználáskor érje víz!
A vízzel való éintkezés során felszabaduló aktív oxigén mindenekelőtt a szerves foltok, mint a fű-, gyümölcs-, kávé- és teafoltok esetén úgy hat, hogy ezeket a nem-leoldható anyagokat oxidatív módon szétrombolja vagy úgy megváltoztatja, hogy azok leoldhatóvá válnak.
De használható általános konyhai takarításra, mosogatáshoz, edények tisztításához.
Mivel használata során, vízzel érintkezve mosószódáraés hidrogén peroxidra bomlik, mosogatás során foltot hagyhat, használj ecetet az öblítéshez (akár a mosogatógépbei is.
0, 5 - 1 - 2 kg-os kiszerelésben vagy vevő igénye alapján. A postai díjszabás a mindenkori postai költségeknek megfelelően, nyilván a rendelt mennyiségtől függ.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-18 05:08
. Nátrium perkarbonát, környezetbarát, fehérítő 1 kg - Jelenlegi ára: 990 Ft