2012. január 31., kedd

LED stroboszkóp villogó vezérlő elektronika - Jelenlegi ára: 4 300 Ft

LED stroboszkóp villogó vezérlő elektronika
A két stroboszkóp-szerűen villogó kimenetét felváltva kapcsolgatja.
(Mint a filmekben az FBI-os nagy fekete terepjárók hűtőrácsán a kék-piros villogó. Vagy mint az itt is kapható ezerféle kínai kompakt cucc. Csak ennél szabadon válaszható mit vezéreljen! )
BÁRMILYEN LED-es lámpatest, panel ráköthető, kis átalakítással akár gépkocsi saját lámpái is (már ha azok LED-es kialakításúak. A váltás üteme állítható.
Csak LED-ekkel működik, izzólámpa nem köthető rá. LED-ből viszont bármilyet meghajt. Nagy fényerejű SMD LED, kompakt spotlámpa, autó-LED, ledszalag, stb. (a kimenete 12 V, 5A)
Figyelmeztető jelzésnek, reklámnak, stb, nem csak gépjárműbe szerelve.
Tápfeszültség: 12 V
Egy videó a működésről:
http: //www. youtube. com/watch? v=wDJr77TjE1s&feature=g-upl&context=G2048df6AUAAAAAAAAAA
A videón kétféle kapcsolás is látható, vásárlás után kérem jelezni, melyik kell.  (1-es vagy 2-es. )Az ár ugyanaz.
FIGYELEM!
Minden darab egyedileg készül, vállalási határidőm kb. 1 hét. Pontosan a képen látható panel készül el. A nyomtatott áramköri lapot nem lakkozom! Az elektronikát a képen látható 60x90x28 mm-es fekete műanyag dobozba építem be, sorkapocs feliratozással. A dobozra rögzítési és vezetékelési furatokat nem készítek, azt a beszereléskor kell elkészíteni a helyi viszonyoknak megfelelően! E-mailben részletes bekötési leírást küldök, illetve kérdésekre válaszolok, segítek a beüzemelésben szükség esetén. Igény esetén e-mailben kapcsolási rajzot is küldök. Dobozolás nélkül, csak  maga az elektronika 500 Ft-tal olcsóbb! Vásárláskor jelezd, és 500 Ft-tal kevesebbet utalj! Valamennyi elektronikai termékemre 1 hónap teljeskörű garanciát adok, tehát hibátlanul működő elektronikát is visszaveszek, ha nem válik be a vevőnek.  
 
(A kép minta, minden darab egyedileg készül! )
 
Kérdésekre válaszolok!
 



Jelenlegi ára: 4 300 Ft

Az aukció vége: 2012-02-18 09:10
. LED stroboszkóp villogó vezérlő elektronika - Jelenlegi ára: 4 300 Ft