2012. február 23., csütörtök

Forever ALOE VERA GELLY, 118ml, új, bontatlan - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Forever ALOE VERA GELLY
Az Aloe Vera Gelly az Aloe Vera gél sűrűbb változata, amely a természetes E-vitamin és a gyulladáscsillapító allantoin révén még gazdagabbá vált. Az algák bőrkisimító és ápoló hatását kihasználva segíti a bőr regenerálódását. Zselé szerkezete folytán behatol a mélyebben fekvő bőrrétegekbe, így felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Csökkenti a fájdalmat, megszüntetu a gyulladást, gyorsítja a hámosodást. Az Aloe Vera Gelly kifejezetten helyileg történő alkalmazásra szolgál, hidratálja, megnyugtatja és kondicionálja a bőrt, nem irritáló hatású, alkalmas minden bőrtípushoz.
Összetevők Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua (Water), Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Tocopherol, Allantoin, Ascorbic Acid, Diazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Methylparaben
Az -International Aloe Science Council- a nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolja a termék aloe tartalmát és tisztaságát.
Alkalmazza az Aloe Vera zselét a bőr helyi hidratálására, puhítására és kondicionálására. Hatása a bőrt nem izgatja, ideális partner a bőrápolásban.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÁS
Vigye fel az Aloe Vera zselét bőségesen az előzőleg alaposan megtisztított bőrfelületre. Ismételje meg a kezelést szükség szerint.
Felhasználható: felbontástól számítva 5 hónapig


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 16:00
. Forever ALOE VERA GELLY, 118ml, új, bontatlan - Jelenlegi ára: 3 000 Ft