2011. július 28., csütörtök

Energy--Korolen cseppek eladó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Aki ismery az Energy-t az tudja, hogy elsőosztályú termékei vannak. nekem a cseppeket 3 hétig javasolták szedni. első héten naponta 3 cseppet, utána 4-et két hétig. Tehát összesen ennyi hiányzik belőle. Új ára 7000 Ft volt. Postázom is.
Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 17-féle gyógynövényből
30 ml
Kiemelt hatásterületei: szív, erek, vér, immunrendszer, lelki problémák.
Az Energy cég bioinformációs komplex készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. A gyógynövények közvetlenül, anyagi szinten befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveink működését, miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hatnak az információs mezőben.
A Korolen bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettek ki. Ezt a magas koncentrációjú terméket (30 ml koncentrátum egyenértékű 400 ml klasszikus kivonattal) különleges technológiával állítják elő. Nem tartalmaz alkoholt, cukrot – ezért cukorbetegek is élhetnek vele –, és nincs benne semmilyen mesterséges adalékanyag vagy színezék. Kizárólag a legtisztább forrásokból származó gyógynövényekből speciális úton nyert kivonatot tartalmaz.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 16:11
. Energy--Korolen cseppek eladó - Jelenlegi ára: 1 Ft